27 abril, 2017

L’ATAB fa un important donatiu al programa Feina amb Cor

Com l’any passat, l’Associació de Treballadors d’Aigües de Barcelona va entregar a Càritas un xec el valor del qual van voler vincular al programa Feina amb Cor, que permetrà que 6 persones entrin en el procés de cerca de feina.

A més, els afiliats d’ATAB i d’altres sindicats d’Aigües de Barcelona faran una recollida d’aliments que anirà a parar al Banc d’Aliments.

captura-de-pantalla-2016-12-09-a-las-20-29-03

Des de Càritas no volem deixar de donar les gràcies a l’Associació de Treballadors d’Aigües de Barcelona per les seves constants demostraciones de compromís amb la nostra entitat. Fem camí junts. GRÀCIES AMB COR!!!

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *