27 abril, 2017

Els millors cors i àries de Bach i Händel, a favor de Càritas

El passat 25 de novembre, la imponent Basílica de Santa Maria del Mar es va omplir de música a favor de Càritas Diocesana de Barcelona. 

El concert, del cicle “Música contra la pobresa infantil“, organitzat per la Fundació Música Solidaria i amb la participació de cor i l’orquestra Unesco-Barcelona, va brindar un recull de cors, àries i peces de Bach i Händel que es van anar intercalant, fent un conjunt molt variat, ple de contrastos i molt atractiu per el públic.

20161125_concert_pobresa_infantil_santa_maria_del_mar-%2811%29

El programa es va composar de peces amb diferents solistes (tant de veu com instrumentals), cor i orquestra. Entre altres es va poder escoltar tres grans cors del Messies (entre ells el Al·leluia), la conegudíssima cantata 147, les àries més reconegudes de la Passió de Sant Mateu de Bach i obres instrumentals molt estimades, com l’ària de la suite en re, l’adagio del concert per a violí i oboè o el concert per a dos violins de Bach.

 

20161125_concert_pobresa_infantil_santa_maria_del_mar-%289%29

Des de Càritas estem molt contents d’aquest concert solidari, i donem les gràcies a la Fundació Música Solidària i a tots els que vau participar en aquesta gran nit. MOLTÍSSIMES GRÀCIES AMB COR!!!

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *