27 abril, 2017

YKK, un Nadal al costat del Casal Llops del Taga

El passat 22 de desembre, amb motiu de la celebració del Nadal, el Casal d’Adolescents i Joves Llops del Taga va organitzar dos Bingos amb una participació total de 48 adolescents i joves dels barris Torre del Baró, Vallbona i Ciutat Meridiana (Zona Nord del Districte de Nou Barris).

Els dos grans premis van ser dues paneres de Nadal molt completes amb una gran varietat d’aliments que ens va donar YKK. Les dues guanyadores van ser dues noies de 15 i 17 anys. També hi va haver premis per les dues primeres línies de cada bingo amb diferents obsequis com roba esportiva, mp3, moneder i un estoig amb colònia i deodorant.

foto-1-nadal

bingo-2-guanyadors

Volem agrair de tot cor a YKK per poder fer possible, amb la seva donació, aquest tipus d’activitat tant important en èpoques de l’any tan assenyalades i festives com el Nadal. Moltes gràcies!!!!

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *